Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
POGLEJ VSE NAPRAVE

ONUDBA: TRANSPORTERJI

Opis naprave

Podjetje Teknamotor ponuja kompletno ponudbo jermenskih in vibracijskih transporterjev za nakladanje in transportiranje lesnih sekancev.

Naši profesionalni projektanti lahko izdelajo celoten projekt opreme za mletje vključno s sistemom za transport, ki je prilagojen vrsti materiala in velikosti prostora, ki je na voljo.

Vibrirna miza je izdelana za  uporabo z vibracijskimi in jermenskimi transporterji, za shranjevanje velike količine materiala, na primer takšne, ki se nalagajo z dvigali ali viličarji. Miza je sestavljena iz kovinskega zaboja pritrjenega na ogrodje iz vzmeti. Vibrirna miza je gnana preko el. motorja z ekscentričnim vpetjem. Majhna poraba energije je pogojena  z amplitudo resonance in vibriranja mize. Glede na razmere postavitve je vibrirna miza postavljena na okvir, ki je pritrjen v temelj na tleh. Material se nato dozira iz vibrirne mize na jermenski ali vibracijski transporter. Sinhronizacija vibrirne mize in transporterja omogoča neprekinjeno doziranje materiala do drobilca.

Tehnični podatki

V naši ponudbi so zajete vibrirne mize dimenzij 2x3, 3x3, 4x3, in 5x3 metre, ki so gnane z el.motorji moči od 5,5 kW - 11kW.

VPRAŠAJ

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
gor